We believe in quality

Firmaprofil

Idegrundlag

GREDITEC ApS har som idegrundlag at markedsføre produkter af høj kvalitet - primært murmaterialer - til dansk byggeri.

Fælles for sortimentet er, at der er tale om produkter, der medvirker til løsning af aktuelle problemer i murværk, og derved højner kvaliteten i et byggeri, samt at produkterne alle er uden konkurrence - når pris og kvalitet sammenfattes.

Historie

Vor historie går tilbage til 1983 hvor vi startede som et datterselskab af YXHULT AB i Sverige, men allerede i slutningen af 1984 /starten af 1985, blev vi til et dansk selskab. Helt officielt er vi fra maj 1985 (Greditec ApS er stiftet 8. maj).

I maj 1985 startede vi en opdatering af sortimentet, bl.a. blev ”systemarmeringen” MURTEC® rustfrit bistål 37R (tidligere kendt som BRICTEC-murværksarmering) introduceret og dette produkt er fortsat kernen i et sortiment af produkter der højner kvaliteten i et byggeri.

Året efter introducerede vi MURLOCK® skalmursbinder, en bevægelig murbinder der modvirker revner i murværket forårsaget af differensbevægelser. Igen en nyhed der medvirker til løsning af aktuelle problemer i murværk.

Siden er der kommet flere nye kvalitetsfremmende produkter til – det sortiment vi har i dag har en særlig egenskab – hele vort sortiment er originalprodukter, og med en enkelt undtagelse leveret af det firma der opfandt produktet. Vi handler ikke med kopier /plagiater.

Kvalitetspolitik

I alle årerne har vi altid været på omgangshøjde med de tekniske krav til vore produkter, bl.a. har der altid foreligget beregninger og anden nødvendigt teknisk dokumentation, ligesom overholdelse af myndighedskrav har været et must for os. Vi vil være en leverandør man kan stole på.

Et lille tilbageblik bekræfter – at grundidéen om et sortiment bestående af originalprodukter, og med nødvendig teknisk dokumentation – godt kan betale sig. Vi har nemlig aldrig haft en reklamation på det vi har leveret eller på den dokumentation der følger vore produkter.

Vores motto er: Vi tror på kvalitet. Og vi efterlever dette.

Vore kunder

Tidligere handlede vi udelukkende med Tømmerhandlere og byggematerialeleverandører. I dag handler vi med momsregistrerede byggevirksomheder - kvalitetsbeviste Murer/ Entreprenører - uden fordyrende mellemled, og med direkte kommunikation.

Marts 2014. Direktionen i Greditec ApS

GREDITEC ApS | Væselvej 134 | DK-7800 Skive | Telefon: +45 43 622 633 | Telefax: +45 43 622 224