We believe in quality

Nyheder

2015.06.17 Ny brochure på Murtec® Dista

Vi har nu fået en "rigtig" brochure på vores nye murarmering - Murtec® Bistål 30R Dista - murværksarmering med distance.

Brochuren kan læses på Brochurer, hvor den også kan printes. Vi kan også sende en papirversion, den kan bestilles på Bestil brochurer, så klarer vi leveringen.

 

2014.06.26 Vi flytter til Skive.

Ja! Vi har taget springet, og er i gang med at flytte til Skive, dvs. at vi nu bliver landfast med resten af Europa.

Som det er flere bekendt, så har vi gennem nogen tid haft kontor i Albertslund, og lager i Hedehusene – det har ikke været optimalt, men her i Skive er det hele samlet - og vores husleje blev absolut ikke højere.

Vi glæder os meget til fortsat at levere ”til hele Danmark” og tror at vi er helt på plads i løbet af juli måned.

 

2014.01.16 Nye brochurer - Murlock® + Sinusbinder®.

Så er de opdaterede brochurer på Murlock® skalmursbinder type II, Sinusbinder® (bølgebindersystem) og Murlock® murbinder type VDB leveret fra trykkeriet.

Alle 3 brochurer er opdateret iht. de nye Eurocode krav (Teknisk Ståbi, 22 udgave) og der er udarbejdet ydeevneerklæringer som supplement til CE-mærkningen.

Brochurerne kan læses på Brochurer, ligesom de kan bestilles som PDF eller på papir på Bestil brochurer, så klarer vi leveringen.

 

2013-10-15 Web side er opdateret.

Så er vores web-side igen blevet opdateret – men vi har beholdt ”looket” fra opdateringen sidste år.

Det er måske ikke en større nyhed at en web side opdateres – men for vore kunder må det være af positiv interesse, at siden er ”optimal Smartphone og Tablet venlig”.

Se også lige på menuen Lidt teknisk og de 4 undermenuer, som vi håber I vil se mere på. God læsning.  

 

2013-05-15 Training session med DryFix®.

Som en naturlig fortsættelse af besøget hos vores DryFix® (UK) leverandør har vi holdt en training session med vore produkter til renovering.

DryFix® -anchors, Sinusbinder®, Murlock® skalmursbinder og Helibar® til revneafhjælpning – Suveræne produkter til renovering.

Vi havde lånt en ”under nedrivning” bygning på Fyn, hvor vi kunne montere bindere og lave udtræksforsøg, ligesom vi kunne fræse fuge ud og montere Helibar®. Alt forløb efter planen, så nu kan vi servicere vore kunder på et højt teknisk niveau.

 

2013-02-28 Besøg hos DryFix® leverandør.

Vi har igen været på besøg hos vores leverandør af DryFix® (UK) – det første efter at firmaet blev overtaget af CRH plc., en overtagelse der helt sikkert vil give os yderligere fremgang med DryFix®–anchors.

I forbindelse med ovennævnte besøg besluttedes det at vi udvider sortimentet med ”Revneafhjælpning” idet englænderne har stor ekspertise, og stærke produkter, til at løse selv meget krævende opgaver.

 

2012-10-09 Web side er opdateret.

Så er vores web-side blevet opdateret – men stadig de samme rammer.

Bemærk forsiden med nye produktlogoer der er linket til Produktsider – det giver et hurtigt overblik.

Og så har vi opdateret vores slogan ”Vi tror på kvalitet” men vi er stadigvæk leverandør til SIKKERT MURVÆRK. Vi mener at det er vigtigt for vore kunder at vide, at vi stadig tror på at kvalitetsprodukter er fremtiden.

 

Arkiverede nyheder

 

GREDITEC ApS | Væselvej 134 | DK-7800 Skive | Telefon: +45 43 622 633 | Telefax: +45 43 622 224